Takläggare Nyköping

Kvalitetstak i tegel och plåt

Om oss

EN AV NORDENS STÖRSTA TAKLÄGGARE

TioTak AB är en av Nordens största takläggare. Vår verksamhet föddes i Finland 1999 och efter ett antal allt mer framgångsrika år inom takläggarbranschen så har vi nu etablerat oss ordentligt även i Sverige. Moderbolaget har idag över 80 duktiga medarbetare genomför i dag över 1000 takrenoveringar om året, så vi har stor erfarenhet och kunskap att falla tillbaka på. Vid sidan av tak så renoverar vi även fasader och kan även erbjuda byten av både fönster och dörrar.

Vi lämnar kvalitativa garantier på alla våra arbeten och tar säkerheten på största allvar.

Våra takmästare utför alla uppdrag med stort fokus på kvaliteten. Plåten och teglet tillverkas på vår fabrik på andra sidan Bottenviken och genomgår noggrann kvalitetskontroll. Gediget, noggrant och snabbt är våra ledord i arbetet.

anställda

Här är de takmaterial vi kan erbjuda:

  • Plåttak. Luja-plåt är ett utmärkt alternativ för lättare hus. Luja-plåten hat blivit populär tack vare sin tålighet och det vackra tegelliknaden utseendet
  • Stålplåttak. Jalo-plåten är den bästa i sitt slag på den finska marknaden. En stor styrka är att den är anpassningsbar, tål det mesta och tack vare en speciell konstruktion alltid har fina, raka linjer. Både Luja-plåt och Jalo-plåt kommer med 50 års teknisk garanti och 20 års kosmetisk garanti.
  • Uljas-betong. Denna typ av betongtegel är extra hållbar, tack vare en speciell beläggning. Det klassiska tegeltaket är fortfarande mycket populärt tack vare sin skönhet, och det blir inte sämre av att det bara blir snyggare med åren.
Låt oss lägga ett nytt tak – en garanterad framtidsinvestering!