Om oss

Kunden i centrum

Välkommen till ett erfaret byggföretag som utför arbeten i Nyköping och hela Södermanland. Vi utgår alltid från kundens behov när vi planerar, bygger och renoverar.  Vi har 25 års erfarenhet och utför våra tjänster åt företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. 

Vi utför alltid inom tak- och plåtarbeten, både större och mindre reparationer, Plåttak, tegeltak, ytpapp, takshingel - vi arbetar med alla taktyper. På vintern kan vi även hjälpa till med att ta bort snö och istappar från ditt tak.

 Vi är alltid flexibla och tar alltid hänsyn till kundens behov.

Vi jobbar alltid med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Oavsett om det handlar om en takläggning, en takrenovering, eller om taksäkerhet så arbetar vi med samma fokus och samma noggrannhet.

Kunden ska kunna känna att jobbet skedde till ett rimligt pris och inom den överenskomna tiden. Det leder till rekommendationer och ringar på vattnet. Om en kund är nöjd kommer också denna att fungera som en referens till oss.

Vi är därför väldigt stolta över att kunna visa upp så pass många referenser och visa upp så många nöjda kunder som vi kan idag. Det är frukten av ett gediget arbete och ett kvitto på att vi lyckats med vårt uppdrag. Varje referens ger dig som kund en större trygghet i att anlita oss som din takläggare i Nyköping. Vi hoppas att du ska bli en av dessa inom kort.

Säkerhet och garanti

Vi sätter alltid säkerheten högt då vi utför jobb. Ingen ska riskera att skadas i samband med en takläggning eller en renovering. Det gäller såväl våra anställda som folk i den absoluta närheten.

En annan del gäller ditt ansvar som villa- eller fastighetsägare. Visste du att det åligger dig att se till att ditt tak är säkrat och att ingen ska kunna skadas som en följd av arbete - exempelvis av en sotare - eller av ett takras? Vi är experter på allt typ av taksäkerhet och oberoende av vilket tak - eller material - det handlar om så kan vi skräddarsy en lösning som gör ditt tak till en säker plats.

En tredje säkerhet gäller ansvar och garanti. Som kund ska du känna dig säker med att jobbet utförs enligt standard och enligt konstens alla regler. Vi är ansvarsförsäkrade och vi erbjuder alltid en garanti på de jobb vi levererar. Vi är en takläggare som du kan lita på - i alla lägen.

Låt oss lägga ett nytt tak – en garanterad framtidsinvestering