Takrenovering Nyköping

Takrenovering höjer husets värde

Hur taket mår är viktigt för hela huset – och för hela hemmiljön. Dels kan ett tak som inte håller tätt ordentligt leda till kostsamma fukt- och mögelskador, delas kan kostnaderna för uppvärmning öka.

Välkommen att anlita oss för en takrenovering så kan vi ge dig ett tätt, stabilt, tåligt och snyggt tak.


Experter på takrenovering i Nyköping

Vi är experter på takrenovering i Nyköping och åtar oss alla tänkbara uppdrag. Vi inspekterar taket, tar fram ett åtgärdspaket och renoverar ditt tak – allt på ett fackmannamässigt sätt.

Att anlita oss för en takrenovering är en framtidsinvestering som gör att undviker stora kostnader. Vi kan renovera ditt tak, men i samband med inspektionen kan vi även rekommendera andra åtgärder som en hel takomläggning eller ny isolering. Ibland kan det kanske bara behövs bytas ut ett par tegelpannor.

takrenovering Nyköping

Ett svenskt tak utsätts för mycket

Regn, snö, vind nedfallna grenar och annat skräp – ett tak utsätts för en hel del slitage, inte minst här uppe i Norden. Dessutom finns alltid risken att det börjar växa mossa eller annan växtlighet på taket, vilket också kan leda till en hel del problem med tiden.

Om du inte har gjort en ordentlig översyn av taket på kanske tio år så är det nog dags. För att undvika större problem så är det bra att låta besiktiga taket med jämna mellanrum.

Har du ett tegeltak? Då kan sneda tegelpannor behöva rättas till för att inget vatten ska tränga in i undertaket, något som gör att det kan uppstå fukt- och vattenskador. 

Vi byter ut skadade delar – eller hela taket

Vid en takrenovering byter vi oftast ut de skadade delarna, men i vissa fall kan det också vara klokt att även byta ut större, till synes hela delar av taket för att säkerställa att taket är i riktigt gott skick. Oavsett vilken typ av tak som du behöver hjälp med så kommer våra proffsiga och serviceorienterade takrenoverare göra allt för allt för att få till ett riktigt bra resultat. Vi erbjuder generösa garantier för att våra kunder ska känna sig trygga.

Vår styrka är att vi alltid är noggranna in i minsta detalj och att vi har relevanta kunskaper om alla material och taktyper vi arbetar med. Våra takexperter har lång erfarenhet av branschen och vi kan svara på alla frågor du har om ditt tak

Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med en takrenovering i Nyköping.

Låt oss lägga ett nytt tak – en garanterad framtidsinvestering